Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Elképesztő piros lap és álomgól a Barcelona meccsén (videó)

A hivatalos összefoglaló videóban láthatjuk azt a jelenetet is, amiért a vendégek piros lapot kaptak, majd a Barcelona álomgólt szerzett.

Fotó: Unsplash/Tim Roosjen
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Arra nemigen lehet számítani, hogy a Girona megelőzi a Real Madridot, hiába vezették a bajnokságot. Sőt, immáron a harmadik hely megőrzésére kell koncentrálniuk, ami Bajnokok Ligája indulást ér. Ez a legfontosabb célja jelenleg a csapatnak, ugyanakkor nem akarják elengedni az ezüstérem lehetőségét sem.

A Barcelona pedig abban bízik, hogy a Real Madrid veszít még pár pontot a végéig, mert jelenleg csak 5 pontra vannak tőlük. Igaz, a spanyol királyi gárda még nem játszotta le a 30. meccsét, ami a Bilbao ellen lesz. Itt egy döntetlen mindenképpen benne lehet a pakliban, mivel mostanában veszélyesen játszanak a bilbaóiak, akik a 4. helyen állnak, megelőzve ezzel az Atletico Madridot is. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Mint arról beszámoltunk, a Barcelona hozta a kötelezőt a Las Palmas ellen, amiben az emberelőny is segített. Igaz, amit Valles csinált a kirohanásával, az nem érhetett mást, mint piros lapot. Kisebb csoda, hogy ezzel nem okozott súlyos sérülést, mert ez is benne lehetett volna a pakliban, nagyon rosszul jött ki a kapujából.

Raphina első gólját ugyan elvették, az 59. percben már más volt a helyzet. Álompasszt kapott Félixtől, mintha csak Messit láthattuk volna, de a befejezés szintén dicséretet érdemel. Parádés módon oldották meg a kérdést a katalánok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy Xavit megtartsák, meggyőzzék a maradásáról.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.