Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,17 Ft
Euró
393,06 Ft
Font
457,17 Ft
Bitcoin
66,789 $

Öt pontra megközelítette a Barcelona a Real Madridot

A Barcelona az újabb győzelmével megint csak 5 pontra van a Real Madridtól, de a királyi gárda még nem lépett pályára.

Fotó: EPA/Marta Perez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Girona gyakorlatilag kiszállt a bajnoki harcból, és noha sokáig csak egy vereség állt a nevük mellett, már ötször kapituláltak. Várható volt, hogy nem fogják bírni a nyomást, ugyanakkor szinte biztosan ott lesznek a Bajnokok Ligájában a következő szezonban. 62 pontot gyűjtöttek eddig, és még nem játszották le a 30. meccsüket a LaLigában.

A Barcelona ezt már megtette, a katalánok szombat este léptek pályára. Xavi csapata továbbra is menetel, de még mindig nem gondolta meg magát, kitart amellett, hogy távozni fog a szezon végeztével. A vezetőség azonban azon dolgozik, hogy változtasson a véleményén, és emiatt kivárnak az edzőváltással. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

Legutóbb a Las Palmas otthonában nyert a csapat, ami egy izgalmas mérkőzést hozott. Raphina ugyan már a 19. percben megszerezte a vezetést, a VAR-os elemzéseket követően elvették a gólt. A sors furcsa fintora, hogy az 59. percben megint Raphina talált be, viszont ezt a gólt már megadták, ami 3 pontot ért.

A teljes képhez hozzátartozik az is, hogy a Barcelona a 24. perctől kezdődően Valles piros lapja miatt emberelőnyben játszhatott. Ezzel a győzelemmel 5 pontra közelítették meg a Real Madridot, akik vasárnap 21 órakor lépnek pályára a Bilbao ellen. A madridiak ellenfele jelenleg a 4. helyen áll, és képes lehet nehézségeket okozni.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".