Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Egészen váratlan frizurával köszönt be Tóth Andi (videó)

Tóth Andi természetes szépségét senkinek nem kell magyarázni, és úgy tűnik, egy ideje kiegyensúlyozott az élete.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mindig is sokat szerepelt a bulvármédiában, akkor is, amikor igazán nem tett érte semmit. Voltak dühösebb pillanatai, de egy ideje sokkal jobban kezeli ezeket a helyzeteket, és szimpatikusabbá is vált az emberek számára. Rengetegen szeretik, és várják, hogy visszatérjen a színpadra.

Különleges adottságokkal rendelkezik, mindene megvan ahhoz, hogy nemzetközi sztárrá váljon, de egyelőre ez nem adatott meg számára. A hangi adottságai szintén megvannak, akárcsak a karaktere, a személyisége, viszont a sors úgy hozta, valamiért várnia kell, ugyanakkor fiatal, nem maradt le semmiről. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Egy ideje nem láthattuk a TV2 képernyőjén sem rendszeresen, bár a Mutasd a hangodban feltűnt, és nagyot alakított. Azóta átszerződött a rivális RTL-hez, ahol élete egyik legnagyobb lehetőségét kapta meg azzal, hogy az X-Faktor mentora lehet Majka, Gáspár Laci és Valkusz Milán mellett 2024-ben.

A forgatások hamarosan kezdődnek, és Andi ezúttal is szigort ígér, akárcsak a Sztárban Sztárban, de most mentor lehet, és amatőr versenyzőkkel, tehetségekkel fog együtt dolgozni, amire még nem volt példa az életében. Szinkronszínésznek is kiváló, lassan nincs olyan dolog, amihez ne értene igazán.

Ezúttal egy nagyon váratlan frizurával állt elő, amit sokan megdicsérhettek. Hatalmas hajat villantott, de még ez is passzol a karakteréhez, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.