Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Élőben közvetíti a tévé a Valencia-Real Madrid meccset

A Real Madridnak ezúttal a Valencia otthonából kellene elhoznia a 3 pontot, hogy ne engedje közelebb magához a Gironát és a Barcelonát.

Fotó: EPA/Javier Lizon
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid ugyan nincs csúcsformában, vezetik a bajnokságot, és Bellingham visszatérésével sokat erősödhetnek. Jól játszik a csapaton, hogy Bellingham hiányát igencsak megérzi a támadójáték, emiatt is lesz fontos Mbappé szerepe, akit a PSG legutóbb már a 46. percben lecserélt, ezzel is szoktatva a csapatot ahhoz, hogy hamarosan távozik a klasszis csatár.

A Madridnak azonban egyelőre Mbappé nélkül kell boldogulnia a LaLigában és a Bajnokok Ligájában. A ligát 65 ponttal vezetik az 59 pontos Girona előtt, míg a Barcelona 57 pontot számol, de a katalánok sem akarják feladni. A madridiak legutóbb Modric álomgóljával nyertek a Sevilla ellen, ami után Ancelotti is mondott pár szót a mellőzött horvát legendáról. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A topcsapatok közül szombaton csak a Real Madrid lesz a pályán, akiknek Valenciában van jelenésük. Ugyan a Valencia csak a 9. helyen áll, egyáltalán nem biztos, hogy ez egy sima mérkőzés lesz a Madrid számára, de mindenképpen hozniuk kellene a 3 pontot, hogy bármit is játsszon a Girona és a Barcelona, abból nekik ne származzon hátrányuk.

A Valencia-Real Madrid meccset a Spíler 2 fogja közvetíteni 20 óra 55 perctől, de a Sevilla-Real Sociedad (13:55) és a Getafe-Las Palmas (18:25) meccset is ezen a sportcsatornán keresztül követhetjük figyelemmel.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.