Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Gil Manzano 2017-ben is furcsa pillanatban fújt a sípjába, akkor épp a Real Madrid javára

Bár a Real Madrid most vélhetően jogosan kritizálja a bírót, korábban egy hasonló cselekedetével épp őket „segítette” Gil Manzano.

...svg content...Fotó: EPA/Biel Alino
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Bejárta a nemzetközi sajtót a Valencia – Real Madrid mérkőzés utolsó másodperceiben született bírói döntés, ugyanis Gil Manzano játékvezető mindössze néhány pillanattal azelőtt fújta le a mérkőzést, hogy a Real Madrid egy szélről indított beadásból megszerezte volna a győztes gólt.

A történtek után a játékosok lerohanták a játékvezetőt és egyértelműen kifejezték érzésüket az ítélettel kapcsolatban, ami végül Jude Bellingham esetében egy piros lapoz is vezetett. Az internet népe azonban nem felejt, és rögtön előkerült egy 2017-es szituáció, amikor Manzano hasonló döntést hozott a Real Madrid Malaga elleni mérkőzésén. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Akkor 2:1-es Real-vezetésnél az első félidő hosszabbításának negyedik percében végezhetett el szabadrúgást a Malaga, Manzano azonban a labda felívelése után rögtön a sípjába fújt, így Paul Baysse hiába fejelte azt a hálóba, a gólt végül érvénytelennek minősítették. A 2017-es mérkőzés Ronaldo 76. percben szerzett góljának köszönhetően végül a Real Madrid 3-2-es győzelmével zárult.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.