Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Videón a Real Madrid őrült mérkőzése és a balhé a végén a Valencia ellen

Joselu hőssé válhatott volna, de hiába fejelt a kapuba, a játékvezető a beadás pillanataiban lefújta a mérkőzést, így a Real Madrid nem nyerhetett a Valencia ellen.

Fotó: EPA/Biel Alino
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy egészen döbbenetes mérkőzésen vagyunk túl a LaLigában, aminek még biztosan lesz utóélete. Jelenleg mindenki erről a meccsről beszél, amit a Valencia és a Real Madrid vívott meg egymással szombat este. Nagy volt a tét, mindkét fél számára, már csak a közös múltjuk miatt is, függetlenül attól, hogy a hazai csapat nincs harcban a címért.

Annak ellenére, hogy a Valencia jelenleg csak a 9. helyen áll 37 ponttal, míg a Real Madrid 66 ponttal vezeti a bajnokságot, úgy játszottak egymás ellen, mint két csapat az élen, akiket 1 pont választ el. A madridiak nem először hozták magukat nehéz helyzetbe azzal, hogy többgólos hátrányba kerültek, majd onnan jöttek vissza. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Mint arról beszámoltunk, drámai mérkőzés lett a valenciai meccsből, és ami a lefújás pillanataiban történt, azt a hazai szurkolók sem akarták elhinni. Duro és Yaremchuk góljával a 30. percben már 2-0-ra vezetett a Valencia, úgy, hogy az első találatot a 27. percben szerezték. Úgy tűnt, kétgólos hátránnyal megy el a 15 perces szünetre Ancelotti csapata, de V. Junior szépített.

Ez részben a brazil estélye volt, aki finoman szólva sem a Valencia kedvence, majd a 76. percben 2-2-re módosította az állást. Ekkor még mindig bőven volt ideje arra a Real Madridnak, hogy fordítsanak, és ugyan megtette ezt egy fejessel, a beadás pillanataiban a játékvezető lefújta a meccset. Emiatt a találat nem volt érvényes, amiből nem kis balhé kerekedett.

A hosszú sérülése után visszatért Bellingham olyan durván reklamált, hogy azonnal piros lapot kapott érte a meccs után, és lehetséges, hogy emiatt több meccsen sem lesz elérhető, ami sokba kerülhet a Real Madridnak. A Mallorca ellen játszó Girona és a Bilbao otthonában pályára lépő Barcelona előtt itt a lehetőség, hogy faragjanak a hátrányukból, de egyik meccs sem ígérkezik könnyűnek, különösen a katalánok részéről. A Valencia-Real Madrid összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.