Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Balhé és totális dráma a Real Madrid rangadóján a Valencia ellen

Egy újabb emlékezetes mérkőzést vívott egymással a Real Madrid és a Valencia, amiből még sokat profitálhat a Girona és a Barcelona.

...svg content...Fotó: EPA/Biel Alino
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid magabiztosan vezette a bajnokságot, de az elmúlt időszakban fontos pontokat buktak, és most úgy tűnik, ismét rájuk eshet a Girona. Sőt, a Barcelona is közelebb kerülhet 2 ponttal, ha hozni tudják a meccseiket. Érezni lehetett a levegőben, hogy nem lesz egyszerű dolga Ancelotti csapatának Valenciában, és így is lett.

Noha a Valencia messze van attól, hogy a bajnoki címért harcoljon, több mint kellemetlen helyzetbe hozta a listavezető madridiakat. Történt ugyanis, hogy a hazaiak megszerezték a vezetést a 27. percben, amivel nem ért véget a meglepetések sora, mert pár perccel később már 2-0 volt az állás. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Először Duro, majd Yaremchuk talált be, amire a Real Madridnak gyorsan reagálnia kellett. Lélektanilag a lehető legjobbkor szépítettek, közvetlen az első félidő lefújása előtt, amikor V. Junior beköszönt. Junior és a Valencia múltja nem éppen idilli, így ez a gól igencsak rátett erre pár lapáttal, a folytatás különösen a sok helyzettel, a kihagyott ziccerekkel.

A 76. percben Junior duplázott, és a gólöröme nem volt túl szimpatikus a hazai közönségnek, akik nem kímélték. Ez volt az a mérkőzés, amikor Bellingham visszatérhetett a hosszabb sérülése után, és úgy tűnt, ismét hőssé válhat. Hiába fejeltek a hálóba a hosszabbításban, a játékvezető közvetlen előtte véget vetett a találkozónak.

Ezzel egy nagyobb balhé indult be a pályán, Bellingham piros lapot kapott, míg a Real Madrid két pontot veszített. Ugyan még mindig a madridiak vannak az élen 66 ponttal, a Girona egy meccsel kevesebbet játszva 59 pontos, így itt az újabb lehetőség előttük, akárcsak az 57 pontos Barcelona számára a harmadik helyen.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.