Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Vajon Ronaldo visszaszerezheti a mitikus 7-es mezszámot a Manchester Unitedben?

Fotó: Twitter/433
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 31. - 15:48

Bár a Manchester United mitikus 7-es számát jelenleg Edinson Cavani viseli, Cristiano Ronaldo visszaszerezhetné, aki első, a klubnál töltött időszakában viselte.

CR7 megtarthatná becenevét a Premier League-ben: a Manchester United új csatára visszakaphatná ikonikus 7-es mezszámát, amelyet első, 2003-as érkezése óta viselt a klubnál. Ehhez azonban először még egy különleges megállapodással meg kell győznie Edinson Cavanit.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Hétfőn az RMC riportere, Julien Laurens kifejtette, az uruguayi csatár kezdetben a 21-es számot vehetné fel, amelyet Daniel Jamesnek kellene szabadon hagynia, úton a Leeds felé. A szabályok szerint egy játékosnak joga van szezon közben is számot váltania – ha az új száma szabad.

A művelet lehetővé tenné Cavani számára, hogy visszakapja mezszámát, miközben felszabadulna a Manchester United mitikus 7-es száma és ezzel együtt Ronaldo öröksége. A portugál csatár sikeresen viselte első állomásán (2003-2009), ahol 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett, és mindenekelőtt három bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert. Bónuszként egy Aranylabdával.

Úgy tűnik, a Premier League már előre látta a lépést, hiszen a játékos a hivatalos honlapon is a 7-es mezszámmal jelenik meg. Bár Edinson Cavani is 7-es számmal van fent, a Manchester Unitednek döntenie kell: a klubnak közel két hete van a döntésre, a következő, szeptember 11-i, Newcastle elleni mérkőzésig. A 36 éves portugál csatárnak ez lehet az az alkalma, hogy újra találkozzon azzal a klubbal, amelyik híressé tette.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.