Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Ronaldo már a Man United játékosa, ezt üzente a szurkolóknak, és így köszöntötték (videó)

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United sikeresen leigazolta korábbi világsztárját, aki több mint 10 év után tér vissza a csapatához, ahol mindig is otthon érezte magát.

Független attól, hogy Ronaldo visszatért Manchesterbe, közel sem biztos, hogy ők voltak az elsődleges választása. A pletykák szerint a PSG, a Real Madrid, a Manchester City, és még a Barcelona is a listáján volt.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Az biztos, hogy a Cityvel valóban tárgyalt a menedzsment, és ezzel nem kevés United szurkolónál húzták ki a gyufát, akik azután nyugodtak meg, hogy bejelentették, Ronaldo visszatér hozzájuk. Az aranylabdás klasszis nem a kispadra érkezik, és ahogyan a közleményben is szerepel, két évre írt alá.

Az ötszörös aranylabda-győztes Ronaldo eddig több mint 30 trófeát nyert a pályafutása során, a Bajnokok Ligáját például öt alkalommal hódította el, egyszer a Manchester Uniteddel, négyszer a Real Madriddal.

Ő volt az első olyan játékos, aki három különböző ország bajnokságában is nyerni tudott, miközben az Európa-bajnokságon is felért a csúcsra. A Manchesterben eltöltött első időszakéban 292 mérkőzésen 118 gólt gyűjtött.

Ezzel a videóval köszönt el a Juve Ronaldótól, máris megvan az utódja

„A Manchester United egy olyan klub, amely mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben, és a pénteki bejelentés óta elárasztottak az üzenetek. Alig várom, hogy az Old Traffordon játszhassak tömött lelátók előtt és újra láthassam a szurkolókat.”

„Szintén várom, hogy a nemzetközi meccsek után csatlakozhassak a csapathoz, és remélem, egy nagyon sikeresek szezon elé nézünk.”