Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Ezt látja Vajna Timi az ablakából New Yorkban (fotók)

Csodálatos a kilátás Vajna Timi ablakán keresztül New Yorkban, ahol mint tudjuk, soha nem áll meg az élet, egy pillanatra sem.

Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gőzerővel zajlik az élet a hírességek világában, és ez a magyar celebek között sincs másképp. Egyre aktívabbak a sztárok, most, hogy kezd igazán jó idő lenni, és végre magunk mögött hagyhatjuk a komor januárt és februárt. Két hónap, amiknek nincs sok értelmük, tele sötétséggel és rossz idővel.

Igaz, idén sem volt igazán tél, és a február elég jól alakult az időjárás szempontjából. Most, hogy itt vagyunk a március kapujában, nézzünk kicsit körül, ki merre jár, és mit csinál. Tóth Gabi például napi szinten órákat gyakorol a táncteremben, de egyelőre nem a Dancing with the Stars miatt, ám az sem elképzelhetetlen később. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

A Tina Turner emlékkoncertre készül, aminek ideje alatt nemcsak énekelni fog, hanem táncolni is. Hunyadi Donatella korábbi táncpartnerével gyakorol, aki igazi profi, garancia a sikerre, és Gabi számára ez megint valami új dolgot jelent, mert ilyen szinten még nem tanult táncolni ebben a stílusban. Nyilván a néptánc területén már van jártassága, főleg most, hogy a párja az a Papp Máté Bence, aki a világ egyik legjobb néptáncosa.

Schobert Norbi Jr. is végtelenül szerelemes, legutóbb egy finom édességet készített el a kedvesével. Igyekeznek minél több időt eltölteni, és nem titok, hogy az Egyesült Államokban szeretnének később új életet kezdeni. Az érettségi vizsga letétele után kerülhetnek ki Miamiba, ami nagy kaland lenne.

Vajna Timi jól ismeri az Egyesült Államokat, évek óta odakint éli az életét, immáron amerikai állampolgárként is. Timi szeret utazni, nemcsak egy bizonyos helyen tartózkodik, és New York az egyik kedvence. Most épp onnan jelentkezett be, és olyan kilátás fogadta, amire szavak nincsenek. A fotókat erre a linkre kattintva nézhetitek meg ideiglenesen.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.