Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Schobert Norbi Jr. a szerelmével közösen készített süteményt

Egy igazán ízletes édességet készített Schobert Norbi Jr. a szerelmével, aki nagyon fontos személlyé vált az életlében.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. nem akarta azonnal nyilvánosságra hozni, ki a barátnője, hiszen féltette őt az esetleges támadásoktól, a média erejétől. Végül minden jól sült el, mert rengeteg dicséretet kap a fiatal lány, sokan drukkolnak neki, Norbi pedig ügyesen kezeli a kritikákat, sokan tanulhatnának tőle, az idősebbek is.

Az évek alatt volt kiktől tanulnia, hiszen Schobert Norbi és Rubint Réka annyi támadást kapott, mint csak kevesen. Náluk talán csak Tóth Gabit támadják többen a sztárok közül, akinél nemrég betelt a pohár. Az énekesnő az őt ért durva támadások miatt úgy döntött, kész jogi útra terelni az ügyet, annyira elege lett. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Érthető, mert egyesek abszolúte átléptek ezzel egy határt, Gabi pedig nem akarja, hogy még ez is beleférjen. Legutóbb pedig arról beszélt, miért nem fedi fel azok kilétét, akik támadásokat, lejáratásokat szerveztek ellene a közösségi médiában. Erősen tart attól, hogy annak már komolyabb következményei lehetnek.

Norbi Jr. ennél sokkal nyugodtabb életet élhet a kedvesével, és ez még inkább így lesz, ha az érettségi után az államokba költöznek, mert ez a tervük. Miamiban tanulhatnak tovább az egyetemen, ami egy rendkívüli kaland lehet számukra, és a sport által akár ösztöndíjasok is lehetnek, így nem kellene fizetniük az oktatásért.

Sok időt töltenek együtt, a konyhában is otthonosan mozognak. Legutóbb egy nagyon ízletes édességet készítettek el, ami nagy sikert aratott, ráadásul bárki meg tudja csinálni. Ehhez nincs másra szükségünk, mint figyelni a videóban az utasításokat, és nem sokkal később egy több mint finom pisztáciás tiramisut kapunk.

@norbert_schobert_jr Pisztáciás Tiramisu!🍰 Recept: -Hozzávalók!🙌 Krémhez: 2 csésze tejszín 2 csésze pisztáciakrém 1 csésze édesített sűrített tej Néhány csepp zöld ételfesték (választható) 2 csésze Mascarpone (500g) -Babapiskota Áztatásához:☕️🍪 2 csésze kávé 3 evőkanál pisztáciakrém 1dl rum -Díszítéshez:🎊🎉 1 csésze zúzott pisztácia Hollandkakaópor Pihentetés: 1 nap!🛌❄️ #fyp #tiramisu #pistachio #sweet #sweets #cake #foodlover #kitchen #italian #italianfood #italy #mylife #foryoupage #foryou #eat #eating ♬ Italian dance music style BGM(888630) – 2strings

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.