Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Legyőzte az Újpest a Videotont, egy kihagyott büntető is belefért

Topcsapatot győzött le az Újpest, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt a fővárosiak számára, míg a Videoton egyértelműen gödörbe került.

Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzés után a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. Az Újpest 2-1-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Úgy tűnik, ez a meglepetések fordulója, mert több váratlan eredmény is született. A legnagyobb sokk Debrecenben volt, miután a Mezőkövesd legyőzte a DVSC-t, amire senki nem számított, talán maga a győztes sem. Sokáig nem örülhettek ennek, mert a Várda is nyert, ami szintén ritkán fordul elő az NB1-ben.

Az MTK azonban nem tudott csodát tenni, 2-0-ra kaptak ki a Paks ellen, akik ezzel megtartották az első helyüket a Ferencváros ellen, ugyanakkor egyrészt minimális a különbség a két rivális között, másrészt a Fradinak van egy elmaradt meccse. Sztankovics csapatának lábai nem remegtek meg, otthon tartották a 3 pontot a Kecskeméttel szemben. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Az Újpest, akik jelenleg a kiesés elől menekülnek, régóta nem nyertek hazai környezetben az OTP Bank Ligában. A harmadik helyen álló Videoton ellen sem gálára készültek, ám részben az lett belőle, és ezzel rövid idő alatt megint egy nagyobb pofont kapott a csapat. Ezelőtt a Diósgyőr ütötte ki őket, most pedig az Újpest tette ezt meg egy balszerencsés meccsen.

Megvoltak a Videoton helyzetei, egy óriási kapufát is jegyeztek, addig az Újpest kivárásra játszott, és Banai nagyokat védett. A 76. és a 77. percben azonban kihagyott a Videoton védelme, amit góllal büntetett meg a hazai csapat. Tajti csereként beállva szerezte meg a vezetést, majd jött Ambrose.

Sőt, nem sokkal ezután büntetőt ítéltek a Videoton ellen, így Tajti megkapta a lehetőséget arra, hogy csereként duplázzon. Hiába, mert Tóth hárított, és noha két gólt kapott a mérkőzésen, jó teljesítményt nyújtott. A Videoton marad a 3. helyen 39 ponttal, de a PAFC már csak 4 pontra van tőlük, és ha hozták volna az előző két meccsüket, most mindössze 4 pontra lennének a listavezető Pakstól. Az Újpest ugyan továbbra is a 10., 7 ponttal előzik meg a 11. Várdát, és 1 pontra vannak tőlük a Zalaegerszeg.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.