Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Nem remegett meg a Ferencváros, nyertek a Kecskemét ellen

A Ferencváros is hozta a kötelezőt, és ugyan 1 ponttal vannak a Paks mögött, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetõedzõje a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkõzés végén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. Debreceni VSC-Ferencvárosi TC tizenegyesekkel 3-5. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 hétvégi fordulójának legnagyobb meglepetését egyértelműen a Mezőkövesd szállította, akik idegenben győzték le a Debrecent. A DVSC 1-0-ra kapott ki, ami sokkszerűen érte őket, talán még bennük volt a Magyar Kupában történtek, ahol drámai módon estek ki a Ferencvárossal szemben, már nem tudtak mit tenni.

A ZTE is kikapott az egyik sereghajtótól, ami ugyancsak meglepetésként érte a szurkolókat, mert a Zalaegerszeg kiváló formában volt eddig. Emiatt az MTK még inkább bízhatott abban, hogy képesek lesznek meglepni a Paksot, de Böde gondoskodott arról, hogy még csak pontot se szerezzenek a fővárosiak. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

A Paks győzelmére válaszolt most a Ferencváros, akik a Groupama Arénában fogadták a KTE-t. Az első gólra az első félidő hosszabbításáig kellett várnunk, amikor Maiga betalált, és ezzel megszerezte a vezetést a zöld-fehéreknek. A kérdést Zachariassen zárta el a 68. percben, több gól már nem esett a találkozón.

A Ferencváros összesen 15 alkalommal próbálkozott lövéssel, addig ez a KTE-nél csak 4 volt. Sőt, a KTE-nek kapura tartó lövése sem volt, addig a Fradinak hat is. A labdabirtoklás is messze a Ferencváros fölényét mutatta, megérdemelten nyerték meg a meccset, és ezzel 1 pontra megközelítették a Paksot, ráadásul van egy elmaradt meccsük.

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a Kecskemétnek ugyan volt egy gólja, amivel egyenlíthettek volna, azt a VAR-os elemzés végén érvénytelenítették, így nem kerülhet be a statisztikák közé. A KTE 30 pontos, 19 ponttal számolnak kevesebbet a Paksnál, és a 7. helyen állnak a Diósgyőr előtt, valamint az MTK mögött 1 pont hátrányban, és 1 pontos előnnyel.