Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Az Újpest edzőjét nem lepi meg, hogy a szurkolók a távozását követelik

Más edzők talán már lemondtak volna ilyen eredmények után, így Nebojsa Vignjevicset sem lepi meg, hogy a szurkolók a távozását követelik.

Fotó: Kocsis Gergő, az MTK (j) és Ognjen Radosevic, az Újpest (b) játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott MTK Budapest-Újpest FC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. február 2-án. MTK Budapest-Újpest FC 3-0. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyre nagyobb mélyrepülésben van az Újpest, akár még a kiesés szele is megcsaphatja őket az NB1-ben. Ugyanakkor az MTK példája szintén jól mutatja, az NBII-ből is van visszaút, ráadásul lassan dobogós helyen érezhetik magukat. Az Újpest természetesen elkerülné a kiesést, ami csak újabb anyagi teherrel járna a potenciális bevételek szempontjából.

Érthető módon az NB1 sokkal jobban fizet, és egy olyan nagy klub, mint az Újpest, nem kerülhet alsóbb osztályba. Márpedig egyre inkább afelé zuhannak, legutóbb az MTK-től kaptak ki, ami miután Nebojsa Vignjevics letargikus állapotban értékelt. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Elmondása szerint a kulcsjátékosok és az igazolások hiánya okozza a jelenlegi problémát, illetve az, hogy a keret nagy része, ha nem sérült, akkor épp beteg. „Rosszul esik, de ez nem csak az én felelősségem, és nem is újdonság számomra. Vannak, akik nem akarnak észrevenni bizonyos dolgokat. Az Újpest sosem lesz Újpest a szurkolók nélkül, tisztelem őket, de magamat is tisztelem. Sajnálom, hogy nem tudjuk úgy folytatni, ahogy elkezdtük a bajnokságot.” – idézte a Sportal az edzőt.

Ettől függetlenül hisz abban, hogy legyőzhetik a Debrecent, de úgy érzi, hogy a Ferencváros elleni vereség után minden megváltozott. „A hangulat, az edzések, az öltöző, minden. Leginkább az zavar, hogy én sem tudom érvényesíteni mindazt, amit tudok. Ez rám, és a csapatra is igaz. Vannak akadályok, amiket nem tudok megugrani. Ez nem normális, de az MTK elleni vereség sem volt az. Ezek nem mi vagyunk.”

Az sem lepi meg, hogy a szurkolók a távozását követelik, mindez nem újdonság számára. Szintén elismerte, hogy a partvonal mellett állva a 60. percben érezte, változtatnia kellene, ugyanakkor nem látta maga előtt, hogyan mászhatnának ki ebből. Nem érti, mert ugyanazokkal a játékosokkal dolgozik együtt, akik az őszi idény első felében remekeltek.