Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Az MTK is legyőzte az Újpestet, a kiesőhelyek felé tartanak

Az Újpest nagyon rossz formában van, legutóbb az MTK győzte le őket, akik már a 4. helyen állnak, noha nemrég még az NBII-ben játszottak.

Fotó: Kocsis Gergő, az MTK (b) játékosa gólt fejel az Újpest kapusa, Molnár Zsombor (j2) mellett a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott MTK Budapest-Újpest FC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. február 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az MTK Budapest Nemanja Antonov három gólpasszával 3-0-ra nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18., idei első fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A lila-fehérek immár nyolc kör óta nyeretlenek, ebben az időszakban mindössze egy pontot gyűjtöttek, az MTK ezzel szemben sorozatban negyedszer maradt veretlen.

Jobban kezdett az Újpest, de aztán hamar átvette az irányítást a hazai csapat, amely jóval veszélyesebben futballozott ellenfelénél. A volt újpesti szerb Nemanja Antonov előbb szabadrúgásból adott gólpasszt a 28. születésnapját éppen pénteken ünneplő Hej Viktornak, majd bal oldalról ívelt a Diósgyőrtől januárban érkezett bosnyák Marin Jurinához, aki ugyancsak fejjel vette be a fiatal Molnár Zsombor kapuját. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A vendégek sok hibával, kevés lendülettel játszottak az első félidőben, amely után megérdemelten vezetett az MTK. A szünet után elsősorban a mezőnyben küzdöttek egymással a felek, majd megint Antonov vállalt főszerepet: ezúttal ismét jobbról, szabadrúgásból ívelt a kapu elé, ahol az újpesti védelem asszisztálása mellett Kocsis Gergő juttatta a kapuba a labdát – ugyancsak fejjel. A hátralévő időben többet volt a labda a lila-fehéreknél, akik néhány helyzetet is kialakítottak, de még a becsületgól sem jött össze nekik.

(MTI)