Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Tóth Gabi üzenete a hétvége előtt: „Aki igazán szeret…”

Egy nagyon is valós és igaz idézetet osztott meg Tóth Gabi a hétvége előtt, ami minden bizonnyal boldogan fog telni számára.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Tóth Gabi a lehető legjobb döntést hozta, amikor elvált Krausz Gáborral, hiszen már nem volt boldog a házasságában, mindent megtettek, amit csak lehetett, de el kellett ismerniük, hogy nincs tovább. Látván azt, hogy azóta a volt férjére is rátalált a szerelem, hálásak lehetnek egymásnak a döntésért, és azért, hogy ez a folyamat ilyen gyorsan lezajlott.

Tóth Vera, Gabi nővére egyfajta „villámhárítóként” működött, aki Gáborral is nagyon jóban van. Nem akarták senki pártját fogni, csak azon voltak, hogy egy olyan döntés szülessen, ami mindkét fél számára ideális. Mindketten rendkívül boldogok, talán soha nem láttuk őket ilyen boldognak, mint most, ami ugyancsak a döntésüket erősíti meg. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Gabi is csak úgy ragyog az új párja mellett, akivel még egy éve sincs együtt, de már rengeteg mindent éltek meg. Ezen a nyáron rendezik meg az első közös táborukat, és még számtalan más tervük is van. Izgalmas időszak ez számukra, és egy nap akár közös családot is alapíthatnak, ugyanakkor nem rohannak ennyire előre.

Az énekesnő sokat tanult az előző kapcsolatából és házasságából. Ami szembetűnő, hogy Gabi és Papp Máté Bence között rendkívül sok a közös pont, ami jó alapot ad egy kapcsolatnak. Ha pedig az alapok erősek, ott igencsak könnyű építkezni, erőt meríteni, melyre Gabinak már nagy szüksége volt egy ideje a magánéletében.

Maximálisan egyet tud érteni azzal az idézettel, miszerint az az ember, akit igazán szeretnek, soha nem fogják hagyni, hogy jelentéktelennek érezze magát. „Aki igazán szeret, soha nem fogja hagyni, hogy jelentéktelenek érezd magad.” – olvasható az idézet Tóth Gabi szintén népszerű Instgagram oldalán.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.