Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Tóth Gabi legújabb fotójától sokan zavarba jöhetnek

Tóth Gabi egy dekoltázserős szelfivel rukkolt elő, ami természetesen nem maradt like-ok nélkül az Instagram oldalán.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkezik az Instagramon a magyarok közül, hiába megosztó a személyisége. Megosztó személyiség ide vagy oda, Gabit már több mint 445 ezren követik a közösségi médiában, és aktívak a követői.

Nyilván azok sem lehetnek közülük kevesen, akik nem kedvelik őt, mégis kíváncsiak a tartalmaira, és igyekeznek neki odaszúrni valamivel. Annyi mindent mondtak már róla, nem tudják igazán meglepni, bár néha azért csak sikerül, és ilyenkor Gabi inkább jót nevet ezeken az embereken, akik a saját frusztrációjukat vetítik ki. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Mások irigykednek Gabi életére, mert szép nagy házban él, szerelmes az új párjába, sikeres zenei karrier van mögött, és a TV2 egyik arca. Valószínűleg idén is szerepet kap az egyik nagy műsorban, talán a Dancing with the Starsban, egy évvel azután, hogy a volt férje, Krausz Gábor megnyerte a műsort.

Nemcsak megnyerte, hanem beleszeretett a táncpartnerébe, Mikes Annába. Azóta is együtt vannak, nagyon boldogok, és együtt vágtak neki az Ázsia Expressz új évadának, ami óriási kaland volt számukra. Nem tudni, meddig jutottak, ám meglepődnénk, ha nem jutottak volna el a játék végéig.

Gabi most egy látványos szelfivel köszönt be, a dekoltázserős fotó hamar elnyerte az emberek tetszését. Egyre vonzóbb és vonzóbb az énekesnő, aki nyitottabbá is vált a közösségi médiában, talán bikinis fotókat is láthatunk majd tőle, miután igen komoly formában van, sokat sportol, amivel másokat is motiválhat.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.