Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Tóth Gabi megmutatta a sminkjét a koncert előtt: „Gyönyörű vagy, Gabi”

Tóth Gabi sok dicséretet kap a követőitől, miközben folyamatosan támadják is az utálói, akik nem hagyják békén.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabinál nemrég betelt a pohár az őt körülvevő gyűlölködések, hazugságok miatt. Kész jogi útra terelni emiatt az ügyet, ha nem fejezik be az emberek a bántását, miközben többen azon dolgoznak, hogy lejárassák. Az énekesnő ezt nem hagyja annyiban, és kész kiállni önmagáért, mert ez már számára is sok.

Gabi, aki jelenleg a Tina Turner emlékkoncertre gyakorol gőzerővel, ami alatt táncolni is fog, igyekszik úgy élni az életét, ahogyan az számára ideális. Nem egyszerű, mert mindig támadják valahonnan, amihez részben hozzászokott, ugyanakkor nála is van egy határ, amit jobb nem átlépni, mert ügyvédhez fordul. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Egyesek még ezt sem veszik komolyan, és folytatják a támadásokat. Arról is beszélt, hogy milyen nehézségekkel nézett szembe a házasságában, amikor még együtt élt Krausz Gáborral, akire azóta szintén rátalált a szerelem, és Mikes Annával tervezi a jövőjét, sokan drukkolnak nekik, hogy sikeres legyen a közös életük.

Ez a jövő zenéje, ami Gabi kapcsolatára értendő, akik messze több támadásnak vannak kitéve, mint Gáborék. Őket szinte csak szeretet veszi körül, míg Gabiékra többen rászálltak, viszont ez sem választhatta el a duójukat. Kéz a kézben haladnak előre, együtt terveznek, és egy nyári táboruk is lesz idén.

Gabi legutóbb a koncertje előtt jelentkezett be az Instagram oldalán. Fantasztikusan néz ki, látványos sminket kapott, a fejdísz sem maradhatott el, ami már szinte kötelező kellék nála. A dicséretek is megérkeztek, szépnek, gyönyörűnek tartják Gabit, aki imád színpadon lenni, és átadni az érzést a közönségnek.

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.