Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Tóth Gab: Megtanultam hogy kell tűrni, szenvedni

Tóth Gabi egy régi fotót osztott meg magáról, mely kapcsán máris kapott pár dicséretet, valóban kiváló felvétel róla.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha Tóth Gabi visszamehetne az időben, és adhatna pár tanácsot fiatalkori önmagának, valószínűleg ez egy hosszabb beszélgetés lenne. Ez teljesen természetes, különösen az ő esetében, aki nagyon fiatalon vált sztárrá, melynek számtalan előnye, és talán még nagyobb hátránya volt, amikkel csak később szembesült.

Akkoriban a közösségi média igencsak gyerekcipőben járt, addig az elmúlt években olyan támadásokat kap ezeken a felületeken keresztül, hogy az minden határon túlmegy. Emellett a bulvármédia sem kíméli, egyesek mintha szabályosan arra utaznának, hogy kihúzzák Gabinál a gyufát, aki nem mindig tűri ezt el. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Gabi is tud már arról a blokkoló programról, melynek segítségével el lehet tüntetni a róla szóló híreket. Összességében mindezt jó ötletnek tartja, de tudja jól, azok, akik nem szeretik, nem fogják ezt használni, továbbra is igyekeznek majd kommentálgatni az oldalán, vagy más platformokon. Az énekesnőnek bizonyos szempontból soha nem lesz teljesen nyugodt élete, ám már ehhez hozzá tudott szokni.

Nem reszketve kel fel reggelente, hogy vajon miket írtak róla az emberek. Amikor pedig szükséges, reagál az oldalán, a sajtón, vagy a TV2-n keresztül, mint tette azt legutóbb is. Gabi egy gyors kérdezz-felelekben azt is elárulta, hány nyelven beszél, illetve figyelemmel követi a TikTok-trendeket, kedvence is van.

Fontosabb ennél számára, hogy újra harmónia költözött a szívébe a válásával, az új párja szinte mindent megváltoztatott az életében, és nagyon boldogok. Gabit nem láttuk még ilyen boldognak, távolról sem, és ez is csak megmutatja, hogy érdemes kitartani, és hinni abban, hogy lehetünk még igazán szerelmesek és felhőtlenül boldogok.

Gabi ezúttal egy régi fotóval üzent, mely az egyik legjobb, ami valaha készült róla. “Megtanultam hogy kell tűrni, szenvedni. Azt is tudom hogy kell szívből szeretni” – olvasható az idézet Gabi posztjában, melyre máris jött pár pozitív reakció, és nem mellesleg közel jár ahhoz, hogy lassan 450 ezer követőt számoljon az Instagramon.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.