Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,05 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
455,13 Ft
Bitcoin
53,426 $

Tóth Andit megint meglopták, fel is ordított (videó)

Tóth Andi annyi mindent látott már az élete során, hogy azt hihetné, több új nem lesz, de úgy tűnik, mégis.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi egy ideje nem szerepelt a képernyőn, most azonban két élő műsorban is láthattuk, ráadásul 24 órán belül. Először a Dancing with the Stars döntőjében táncolt Gelencsér Timivel és Csobot Adéllel.

Több mint lenyűgözőek voltak a csajok, megmutatták, hogy még mindig ők képviselik a legmagasabb szintet. Közelükbe nem érhet más versenyző, nagyon megnéznénk egy olyan évadot, amiben mindhárman egyszerre szerepelnek. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

24 órával később Andi már a Sztárban Sztár leszek!-ben volt látható és hallható. Tina Turnerként is lenyűgözte a közönséget, nemrég pedig tisztázta, nem vállal több ilyen emlékkoncertet, és a helyét Tóth Gabi veszi át ezeken az eseményeken.

Andi élete megint sokat változott, valahogyan nyugodtabbá váltak körülötte a dolgok. Jó látni ezt, már ideje volt, hogy nyugodt körülmények között élje az életét, ami normál esetben teljesen érthető.

Ismert emberként megint más egy ilyen életre vágyni, és amikor már a kutyás képeit is lelopják, az már egyenesen vicc. Andi sem akarta elhinni, de megtörtént, frappánsan reagált, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.