Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Tóth Andi bejelentette, Tóth Gabi veszi át a helyét

Tóth Andi nagy bejelentést tett, és ezzel együtt tisztázott valamit, mert rengeteg kérdés érkezett hozzá a témával kapcsolatban.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi nemrég ismét parkettre lépett a Dancing with the Starsban, és akkorát táncolt Csobot Adéllel és Gelencsér Timivel, hogy már csak miattuk is érdemes lenne egy all stars évadot indítani. Adél maximálisan nyitott lenne erre, aki még a harmadik évadot nyerte meg, míg legutóbb Krausz Gábor és Mikes Anna ért fel a csúcsra.

Andi nem sokkal később már a Sztárban Sztár leszek!-ben lépett fel, és megint világszínvonalon teljesített. Tina Turner bőrébe bújt, és lehetséges, hogy utoljára, mert most tisztázta, nem vállal több ilyet. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

„Srácook! Előszöri is, boldog Mikut! Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok!” – írta Andi a posztjában, de a részletekre nem tért ki.

Rengetegen szeretnék, hogy Andi visszatérjen, aki a részleges visszavonulásáról is mondott pár szót korábban. Most pedig azt árulta el, hogy Tóth Gabi veszi át a helyét, aki ugyancsak különleges énekesnőnek tartja őt.

„Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem és nektek is, hogy együtt emlékezhetünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra színpadon.”