Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Mindenkinek leesett az álla Szandi produkciójától a Sztárban Sztár leszek!-ben

Döbbenetesen jó volt Szandi a Sztárban Sztár leszek!-ben, szenzációsan mozgott és énekelt, mindenkinek leesett tőle az álla.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában is gőzerővel készülnek a döntőre. Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, ki lesz a győztes, aki óriási nyereményeket vehet át, amire azelőtt nem volt példa.

A TV2 megint kitett magáért, és egy szenzációs show-val rukkolt elő az elődöntőben. Tóth Gabi ennek mérten megint átalakult, és jól is érezte magát a bőrében, megint sok dicséretet kapott a megjelenése láttán. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az énekesnő külön gratulált Krausz Gábor és Mikes Anna győzelméhez, miután megnyerték a Dancing with the Stars új évadát. Arra viszont továbbra sem kaphattunk választ, hogy Gábor és Anna együtt vannak-e.

Tóth Andi is az extra fellépők között szerepelt, és akkorát ment Tina Turnerként, hogy senki nem jutott szóhoz. Gabinak is nagyon tetszett, amit látott, csak dicsérni tudta a kolléganőjét, aki alkotásra született.

Akárcsak Szandi, aki pedig Nagy Alexa oldalán csinált hatalmas bulit. Shakira és Jennifer Lopez is megirigyelte volna ezt a show-t, abszolúte topminőséget vittek a színpadra, szerencsések, akik ezt a helyszínen élhették át.