Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Krausz Gáborékat élő adásban kérdezték meg: „Lehet ebből szerelem?”

Krausz Gábor és Mikes Anna a Mokka vendégei voltak hétfő reggel, és egy igencsak érdekes kérdés is elhangzott.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor lett a Dancing with the Stars első férfi győztese, ami hatalmas eredmény. Rengeteg gratulációt kaptak azóta, és Gábor már az elején hangsúlyozta, ezt a versenyt valójában Mikes Anna nyerte meg, akinek sokat köszönhet.

Többek között Marics Peti is őszintén gratulált Gáboréknak, boldog, hogy végül ők nyerték meg a versenyt. Semmi keserűség nincs benne, annak ellenére sem, hogy egy lépésre voltak a győzelemtől. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Gábor és Anna hétfő reggel a Mokka vendégei voltak a TV2 stúdiójában, és elárulták, valójában egy percig sem gondoltak arra, hogy megnyerhetik a DWS-t, még akkor sem, amikor ketten álltak ott Petivel és Stana Alexandrával.

Minden nyitott Gábor és Anna között

A chef azt mondja, nagyon tudatos embernek tartja magát, így a döntőt megelőző éjszaka minden lehetséges forgatókönyvet átgondolt, de az nem szerepelt közöttük, hogy övék lehet a győzelem. Emiatt sem készült beszéddel, ugyanakkor nagyon boldog és hálás a sok támogatásért.

Anna szintén arról beszélt, egyáltalán nem készültek arra, hogy ők viszik haza a kupákat, totális sokként érte az eredmény, és hirtelen azt sem tudta, mi történik. Ugyan érezték a verseny alatt, hogy sokan szeretik őket, arra már nem gondoltak, hogy megnyerhetik a versenyt.

Gábor nagyon sajnálja Maricséket és T. Danny-éket, mert szerinte maximálisan megérdemelték volna az első helyet. Ideje korán érezték, hogy ők hárman lehetnek ott a döntőben, viszont semmi csalódottságot és haragot nem látnak a fiúk részéről a végeredmény miatt.

Természetesen szóba került Gábor és Anna kapcsolata, a Mokka műsorvezetője, Orosz Barbara igyekezett plusz információkat megtudni, majd jött a kérdés, miszerint lehet-e ebből szerelem. Gábor ekkor csak folytatta a köszönetnyilvánítást, láthatóan nem akart válaszolni a kérdésre, ahogyan Anna sem. A Séfek Séfje sztárja annyit azért elárult a kérdés előtti másodpercekben, hogy minden nyitott.