Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Dancing with the Stars: Marics Peti véleménye Krausz Gábor győzelméről

Marics Peti nagyon őszinte és mély szavakat fogalmazott meg Krausz Gábor győzelméről a Dancing with the Stars döntőjében.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték a Dancing with the Stars negyedik évadát, ami igen komoly meglepetés volt. A tangójuk is kellett ahhoz, hogy felérjenek a csúcsra, de ők sem igazán gondoltak arra, hogy nyerhetnek.

Szoros közöttük a kapcsolat, ezt továbbra sem tagadják, miközben igen sok a találgatás körülöttük. Idővel talán mindenre fény derül, és T. Danny is fel fogja tudni dolgozni a harmadik helyét, amiért nagyon csalódott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A második helyezett Marics Peti hangsúlyozta, semmilyen keserűség nincs benne amiatt, hogy nem ők nyerték meg a Dancing with the Stars negyedik évadát. Először is, gratulált a versenyzőknek, mindenkinek, aki részt vett ezen a viadalon, mert rengeteg munka van mögöttük.

Peti elárulta, sok olyan beszélgetése volt Gáborral, amikor kicsit lejjebb volt, nem hitt magában és úgy volt vele, kicsit azt érzi, már nincs is ebben a versenyben. Az énekes sokszor nézőként tudta figyelni Gáborékat, és hangsúlyozta neki, higgye el, többről van szó annál, minthogy a kezei hogyan állnak tánc közben. „Ebben viszont topok voltak.”

Peti szívből gratulált a párosnak, akiket nagyon szeret, majd hangosan üvöltözni kezdett. Valóban őszintén örült Gáborék sikerének, és ez is sokat elmond Marics karakteréről, aki már csak a Michael Jackson-produkciója miatt is különdíjat érdemelne.