Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Dancing with the Stars: Krausz Gábor az egész országot meglepte a tangójával (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon izgatottan vágott neki az utolsó táncának a Dancing with the Starsban.

Fotó: TV2
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor igen komoly fejlődésen ment keresztül a Dancing with the Starsban. Lelkileg is sokat adott számára a műsor, rengetegen álltak be mögé, miután mindenki értesült a magánéleti válságáról.

Tóth Gabinak már új párja van egy ideje, így Gábornak nagyon is jókor jött a felkérés, hogy elterelje a gondolatait és feldolgozza az eseményeket. Ez egy férfi számára sem könnyű, és Gábor nagyon szerencsés, hogy Mikes Anna oldalán táncolhatott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Már önmagában az nagy siker, hogy bejutott a döntőbe, így biztos dobogósként várhatta a folytatást. Mindketten sajnálják, hogy véget ért a közös munkájuk, amit annyira szerettek és örömmel csináltak.

Gábor és Anna számára is nagyon nehéz volt lelkileg az utolsó tánc betanulása, mert tudták jól, rövidesen véget ér a közös útjuk a műsorban. Ugyanakkor nagyon hálás voltak egymásnak a közös élményekért, maximálisan büszkék lehetnek.

Kérdés nélkül most volt a legjobb Gábor, amivel a zsűri is egyetértett. Anna szintén végtelenül büszke a partnerére, aki többet hozott ki magából, mint azt bárki is gondolta volna.