Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Megható közös fotó jelent meg Tóth Gabiról és szerelméről

Tóth Gabi és új szerelme nagyon sok támadásnak van kitéve, ugyanakkor állják a sarat, kitartanak egymás mellett.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabinak már nem egyszer a poklok poklát kellett átélnie az őt ért támadások miatt. Legutóbb Azahriah-t védte meg, aki jelenleg a legnagyobb sztár, mégis sok támadás éri a sikerei miatt.

Gabi a megasztáros időkre is visszaemlékezett, amikor még csak a szárnyait bontogatta. Nem ma volt, nem is tegnap, ám továbbra is élesen élnek benne ezek az emlékek, melyek megváltoztatták őt. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Hosszú volt az út, de most ott tart, ahol lenni szeretne, és egy olyan társ van mellette, aki sok új érzést adhat számára. Emiatt is támadják, és noha tisztázta a helyzetet, az emberek valamiért nem akarják elfogadni.

Rendkívül nehéz lehet így egy normális kapcsolatot kialakítani, már csak amiatt is, mert Gabi nagyon ismert. Ugyanakkor lassan eljön az a pont, amikor egyre több eseményen jelennek meg közösen, mint más emberek.

Talán ez ennek az egésznek az előszele, hogy megjelent az első igazi közös fotó a párosról. Ha kíváncsiak vagytok Gabi megható fotójára a szerelmével, akkor csak kattintsatok erre a linkre a felvételért.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.