Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Krausz Gábor szerint a Dancing with the Starst nem ő, hanem Mikes Anna nyerte meg

Krausz Gábor több mint hálás Mikes Annának a Dancing with the Starsban, és úgy érzi, ezt a versenyt Mikes Anna nyerte meg.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor lett a Dancing with the Stars első férfi győztese, amivel komoly meglepetést okozott. Ők sem számítottak erre, még akkor sem, amikor a tangójukat letáncolva a közönség egyenesen tombolt.

T. Danny csak harmadik lett, a favoritnak tartott versenyző rendkívül csalódott és szomorú volt. Sokan azzal számoltak, hogy az énekes lesz a befutó, de nem így lett, majd Gábor és Anna Marics Petiéket is legyőzték. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Nem kevés pletyka született arról, hogy Anna és Gábor akár a való életben is együtt lehetnek. A chef csak annyit mondott Gelencsér Timinek, hogy reméli, a kettejük közt lévő kémia a verseny után is folytatódni fog.

Krausz Gábor szerint ezt Mikes Anna nyerte meg

Gábor kiemelte, eddig sem készült sok beszéddel, és erre most abszolút nem. Hálás a nézőknek a szavazatokért, és azért, hogy a táncnál valamivel többet látott a táncaikban, amik által sikerült átadniuk azokat az érzéseket, melyeket szerettek volna.

„Valóban több volt, mint egy tánc, több volt mint egy műsor.” – fogalmazott Gábor, aki szerint ezt a műsort nem ő, hanem Anna nyerte meg. A profi táncosnő is csak kereste a szavakat, nagyon boldogan nyilatkozott, és elárulta, ő sem számolt azzal, hogy megnyerhetik a versenyt.

„Álmomban nem gondoltam volna, hogy mi visszük haza ezt a kupát. Nagyon szépen köszönjük tényleg, akik szavaztak ránk.” Természetesen többek között Gábornak is köszönetet mondott Anna, amiért végig bízott benne.