Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Krausz Gábor és Mikes Anna még éjjel 2 órakor is bulizott (videó)

Krausz Gábor és Mikes Annna a Dancing with the Stars fináléját követően is együtt maradtak, buliztak egy jót.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars negyedik évada egésze más volt, mint a korábbiak, már csak amiatt is, mert férfi győztese lett a műsornak. Nagy meglepetésre Krausz Gábor húzta be a győzelmet Mikes Annával, akik szintén meglepődtek.

Nem számítottak erre, viszont nagyon hálásak, szerényen kezelik a sikert. Gábor sejtelmes nyilatkozata arról, hogy szeretné, ha a kémia közte és Anna között megmaradna, még akár nagyon beszédes is lehet. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

T. Danny viszont a harmadik helye után kissé összetörtnek látszott, nagyon nehezen viselte, hogy nem jutott be a TOP-2. Őt tartották a legnagyobb favoritnak, és a többség talán arra gondolt, kezében van a győzelem Lissák Laurával.

A nézők azonban Krausz Gábornak ítélték oda a sikert, miközben Tóth Andi, Csobot Adél és Gelencsér Timi megmutatták, miért ők a legjobbak. Egészen más szinten táncoltak szombaton, mint az idei mezőny, de ez nem okozhatott meglepetést, mert a saját évadokban messze a legjobbak voltak.

Gábor és Anna igazi lelki társakká váltak, és most, hogy már nem kell táncórára menniük vasárnap az új adások miatt, sokáig bulizhattak. Még éjjel 2 órakor is táncoltak, mint azt a videóban látni fogjátok, míg Gelencsér Timi hajnali 4 órakor szintén ott volt a bulihelyen.