Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Tóth Andi világszínvonalon énekelt Tina Turnerként vasárnap a Sztárban Sztár leszek!-ben (videó)

Többek között Tóth Gabit is lenyűgözte a produkciójával, megint rengeteg dicséretet kap a fiatal énekesnő.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas elődöntőn vagyunk túl a Sztárban Sztár leszek!-ben. Nem panaszkodhattunk, jobbnál jobb produkciókat láthattunk, de a tét miatt most sokkal szigorúbbak voltak a mesterek.

Tóth Gabi ismét átalakult, nagyon látványos kiegészítőket kapott, amik sokaknak tetszett. Természetesen a Dancing with the Stars döntőjére is kitért, amit a volt párja, Krausz Gábor nyert meg Mikes Annával. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Gabi jó hangulatban csinálta végig a műsort, és azt is érdekes volt látni, hogyan reagál Tóth Andi jelenlétére, ugyanis korábban voltak vitáik, és köztudott, nem éppen a legjobb barátnők. Andi szombaton a DWS-ben, most pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben csinált nagy show-t.

Olyan szinten utánozta Tin Turnert, hogy arra nincsenek szavak. Gabi nem véletlenül mondta azt neki, hogy a színpadon a helye, ő is örülne annak, ha visszatérne, mert egy ideje nem ad koncerteket.

Karapancsev Kristóf oldalán énekelt Andi, az este legerősebb produkcióját nyújtva ezzel. Nem is lehetett kérdés, hogy Kristófnak tovább kell jutnia, az egyik legnagyobb favorit, akire szép karrier várhat.