Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Tóth Gabi különleges aranykereszttel a nyakában jelent meg

Tóth Gabi ismét egy nagyon különleges ruhában köszönt be a Sztárban Sztár leszek!-ben, ami fergetegesnek ígérkezik.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ez a hétvége igencsak erős a TV2-nél, ugyanis véget ért a Dancing with the Stars, amit nagy meglepetésre Krausz Gábor és Mikes Anna nyertek meg. Őket is meglepte a nézők döntése, nem számítottak arra, hogy ez így fog sikerülni.

Marics Peti is őszintén gratulált, aki másodikként zárta a szezont Stana Alexandrával. T. Danny, a nagy favorit pedig csak harmadik lett, minden az arcára volt írva, és nem tagadta, csalódottságot érez. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

Tehát a történelmi évad Gábor nevéhez fűződik, aki számára egyfajta terápia is volt a verseny, mivel nem sokkal azután kezdett el táncolni, hogy véget ért a házassága Tóth Gabival, akinek már új párja van.

Rengetegen támadják emiatt Gabit, és valószínűleg nem kevesen szavaztak azok közül Gáborra, akik nem kedvelik az énekesnőt. Nem mellesleg Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben, a műsor elődöntőjében gratulált Gábor és Anna győzelméhez.

Ezen az este is egy különleges ruhában sétált fel a színpadra. Az aranykereszt is látványosan mutat a nyakában a többi motívum mellett, ismét sok dicséretre számíthat, mint az általában lenni szokott a szettjei kapcsán.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.