Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Tóth Gabi élő adásban üzent Krausz Gábornak és Mikes Annának

Tóth Gabi is figyelte a Dancing with the Stars eseményeit, sokan voltak kíváncsiak arra, hogy megemlíti-e a volt párját és táncpartnerét.

Fotó: TV2
TV

Szabó Kata

Szerkesztő

Véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, ami fergeteges finálét hozott, egyszerűen imádtuk. Krausz Gábor és Mikes Anna nagy meglepetésre bejutottak a TOP-2-be, majd azzal a lendülettel megnyerték a versenyt.

T. Danny ledöbbent, amikor kiderült, hogy csak harmadik lett, sokak szerint ő érdemelte volna meg a legjobban a győzelmet. A nézők azonban másképpen gondolkoztak, de így is elégedett lehet, a döntőbe is óriásit táncolt Lissák Laurával. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Gábor sem aprózta el a dolgokat, csodálatosan tangózott Annával, megérdemelten juthatott be a döntőbe. Volt egy igencsak sejtelmes nyilatkozata, amikor arról beszélt, reméli, hogy megmarad közöttük a kémia.

Nagyon sokan szeretnék, hogy a való életben is egy párt alkossanak, akárcsak Gabi az új szerelmével. Az énekesnő nem feledkezett meg arról, hogy említést tegyen a szombati döntőről, amit valószínűleg nézett is.

Gabi kiemelte, hogy gratulál Gábornak és Annának a győzelemhez. Ennél sokkal több nem hangzott el, viszont nem is volt rá szükség, és azok, akik ennek az ellenkezőjét gondolták, nagyot tévedtek.