Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Megmutatta a reggeli arcát Tolvai Reni

Tolvai Reni reggel is szép, és aki reggel is szép, az mindig szép, maximálisan elégedett lehet önmagával az énekesnő.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok világában sosincs szünet, mindig történik velük valami, és az emberek ezt szeretik, bármennyire is tagadják. A bulvársajtónál nincs virágzóbb üzlet, amiből természetesen a hírességek is erősen profitálnak. Tóth Andi legutóbb például játékkonzolozás közben jelentkezett be, és nem úgy tűnt, mint aki unatkozna.

Rippel Feri pedig megállíthatatlanul fejleszti önmagát, és a célja az, hogy legalább 100 évig éljen. Addig még évtizedei vannak hátra, ám az a terve, hogy idősebb korában is fitt legyen, így mindent igyekszik kihozni magából. Egy nap az öregedés folyamata őt is el fogja érni, de nem mindegy, milyen formában. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Rúzsa Magdi háromgyermekes édesanyaként éli az életét, miközben egy igazi álomautó vezet. Márkanagykövetként erre is lehetősége adódott, és közben készül a koncertjeire, amikből a nyári időszakban is lesz jó pár. Már nem kell sokat várnunk az igazán jó időre, de már ennek a tavaszias időjárásnak is örülhetünk.

A világsztárok körében szintén zajlik az élet, Christina Aguilera olyan látványosan mutatott a színpadon, hogy a szavak is elfogytak a megjelenése láttán. Sokan annak is örülnének, ha fele annyira jól néznének ki, mint a világhírű énekesnő. Nagyon jól tartja magát, és számára minden pillanat különleges lehet világsztárként.

Tovai Reni szintén az énekelés szerelmese, és legalább annyira vonzó, mint az amerikai kolléganője. Vadítóan jól néz ki, most épp azt mutatta meg, hogyan fest reggelente, amikor kikel az ágyból. Ha kíváncsiak vagytok Reni reggeli formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotó eléréséhez.