Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Igazi álomautó vigyáz Rúzsa Magdira és családjára

Rúzsa Magdi márkanagykövetként egy egészen különleges Mercedest vezethet, mely minden téren tökéletes társ, akár hosszabb, akár rövidebb utakra, szerte a világon.

Fotó: Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rúzsa Magdi korunk egyik legkülönlegesebb énekesnője, és ez nemcsak a hangi adottságai miatt van így. Az elmúlt évtizedeket tekintve is a legjobb hangok között tartják számon Magdit, amit ő kellő szerénységgel fogadhat, hiszen mindig is szerény volt.

Hiába a nagy sikerek, Magdi két lábbal maradt a földön, ami még szimpatikusabbá teszi a karakterét. Egy olyan énekesnőről beszélünk, aki egészen egyedi, különleges és megmagyarázhatatlan energiákat ad át a koncertjein lévőknek. Élőben még inkább hatással tud lenni az emberre, amit már nem egyszer tapasztaltunk. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Magdi életét mindig is a váratlan dolgok jellemezték, amik rendre megerősítették a lelkét. Arra sem számíthatott, hogy egy nap egyszerre három gyermeknek ad életet, hiszen nem túl gyakori, amikor valaki hármasikreket hoz világra. A sikeres és méltán elismert énekesnő nagyon boldog emiatt, ugyanakkor ezáltal háromszor nehezebb is a gyereknevelés.

Ebben sokat segíthet neki az útjai alatt az az autó, amit vezet, hiszen tudjuk jól, hogy a kényelem érzése milyen hatással tud lenni a mindennapjainkra. Ha minden nap egy rendkívül modern, kényelmes, halk és biztonságos autóban ülünk, az igencsak jelentős mértékben tud hozzájárulni az életminőségünk javításához.

Egy igazán impozáns, egyszerre elegáns és sportos Mercedes gondoskodik arról, hogy Magdi a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban érezze magát az útjai során.„30 perc sok mindenre elegendő tud lenni. Nekem egy téli napfürdőzés, a Mercedes-Benz GLC SUV Plug-in hybrid-nek pedig egy gyors töltés.”

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.