Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Csak kapkodjuk a levegőt Christina Aguilera megjelenése láttán (videó)

Christina Aguileránál nincs vonzóbb nő a színpadon, egyszerűen káprázatosan néz ki, és női szemmel is kivívja az ember elismerését.

Fotó: Instagram/Christina Aguilera
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Christina Aguilera egy igazi legenda, nemcsak az énekesek körében, hanem általánosságban is, ha a világsztárokról beszélünk. Igen fiatalon kóstolhatott be a sztárságba, amikor még egészen más volt a Föld, az emberek, a szokások, és így tovább. Akkoriban még a közösségi média sem létezett, és az internet csak gyerekcipőben járt.

Belegondolni is furcsa, hogy két évtized alatt mennyit változott a világ, annyit fejlődött a technika, korábban hosszú évtizedek alatt, ami megmutatja, mennyire gyorsan változnak a dolgok. Nem minden fejlődés vált ki pozitív energiákat, de szerencsére a zeneipar továbbra is nagyon fontos az emberek számára. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Zene és koncertek nélkül igen sivár lenne az élet, annyira velünk együtt lélegzik ez az egész. Christina Aguilera is a zenének köszönheti a karrierjét, és azokat a dollármilliókat, amik keres jelenleg is. Nagyon is megérdemli ezeket az összegeket, miközben rá is egészen más módon ha az idő, maga az öregedés.

Szenzációsan néz ki, formában tartja magát, és valóban, nem tudunk nála vonzóbb sztárt mondani a színpadon. Még Jennifer Lopez sem képes lekörözni ebben, hiába az egyik legnagyobb csillag, aki ugyancsak legenda. Sorra jönnek a sztárok, a fiatalok, ám az idősebb generációt nemigazán lehet leváltani.

Christina Aguilera is rendre képes megújulni, alkalmazkodni az aktuális trendekhez. A divat szintén fontos számára, és nemcsak a munkája miatt, mert egyszerűen szeret csinosan öltözködni. Benne van a génjeiben az igényesség, és amikor színpadra lép, ott aztán a figyelem kizárólag csak rá hárul, mint azt látni is fogjátok.

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.