Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Érdemes többet fogyasztani ebből a zsírszegény, egészséges és ízletes húsból

Idén országszerte több helyszínen lesz látványfőzés és kóstoltatás, hogy az emberek megismerjék a nyúlhúsból készíthető ínyencségeket, azok élettani előnyeit és elkészítésének igen változatos módjait.

További Hírek

A szakértő szerint a jelenlegi helyzet semmiképp sem fenntartható hosszútávon, hiszen mind a kétezer hazai benzinkút vastagon veszteségesen működik.

Nagy népszerűségnek örvend a sertéshús Magyarországon, mondhatni tradíció, és ez a statisztikából is kiderül.

Az elemzők azt mondják, a jelenleg is zajló erőteljes bérnövekedés és az ehhez hozzáadódó év eleji fiskális transzferek a fogyasztás erőteljesebb növekedését vetítik előre.

A GKI legújabb felméréséből kiderült, bár az üzleti várakozások augusztusban javultak, a fogyasztói tendenciák júliushoz képest valamelyest romlottak.

Több millió el nem adott terméket semmisít meg az Amazon évente az Egyesült Királyságban, gyakran olyan árut, ami teljesen új és nem használt.

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet a mobilklímák és a ventilátorok iránt a hazai áruházakban, van, ahol néhány nap alatt kiürültek a polcok.

A termelőtől a gyártón és a szállításon keresztül az asztalig meg kell őrizni az élelmiszerek biztonságosságát az egészséges élethez és az egészséges bolygóhoz.

Őseink felfedezték a tűz jelentőségét, és igen hamar rájöttek, hogy tovább élhetnek, ha az elejtett vadat hőkezelik, mely kiváló szokás a mai napig megmaradt az emberiség étkezésében.

Jelentős csökkenést tapasztalhattunk a Magyarországon forgalmazott üdítőitalok cukor- és kalóriatartalmát tekintve, a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség közleménye szerint egészen pontosan 43 százalékkal egészségesebb üdítők kerültek a magyar boltok polcaira.

Április végéig elérhető a Nébih oldalán a nagy karanténkutatás második furdulójának kérdőíve, mellyel a kutatók arra szeretnének választ kapni, hogyan változott az életmódunk és az élelmiszerfogyasztási- és vásárlási szokásaink a járvány harmadik hulláma alatt.