Úgy vélik, ez már bőven túlmegy az ideiglenesség határán.
A megfelelő húsvéti sonka kiválasztásához nyújt tanácsokat és segítséget a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
A férfit ártalmas közfogyasztási cikk forgalomba hozatalának bűncselekményével vádolják.
A csokiból készült nyulak, csibék és tojások az elmúlt években megszokott formájukat hozták, mindegyik megfelelt a laboratóriumi vizsgálatokon, ahogy a pálinkák is, kizárólag a sonkák sótartalmával volt gond.
Az agrártermékek fogyasztóinak drasztikus áremelkedésre kell felkészülniük.
Nemcsak a minőségi sonka készítése, hanem a megfelelő ünnepi menü összeállítása is komoly fejtörést okozhat az átlagvásárlóknak.
Drasztikus áremelkedésre számíthatunk a magyar húspiacon.
Normalizálódhatnak az árak a zöldségpiacon, mégpedig azt követően, hogy a boltok polcaira a magyar termesztésű termékek is felkerülhetnek.
Megérkeztek a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai, amelyek alapján megtudhattuk, legfőképpen élelmiszerek esetében történt kimagasló drágulás.
Idén meg kell barátkoznunk azzal, hogy főszezonban a tölteni való paprika kilójáért 1 000 forintot kérhetnek el a piacokon és a bevásárlóközpontokban.
24 éves rekordot döntött meg nemrégiben az avokádó drágulása.