Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Sztankovics a Fehérvár ellen nem azt kapta Lisztestől, amit elvárt

Dejan Sztankovics, a Ferencváros edzője őszintén beszélt arról, hogy nem szerette volna lecserélni az ifjabb Lisztest a Fehérvár elleni találkozón.

Fotó: A ferencvárosi Lisztes Krisztián a labdarúgó Konferencia-liga csoportkör harmadik fordulójában játszott Genk - Ferencvárosi TC mérkőzés előtt a genki Cegeka Arénában 2023. október 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az NB1-ben is igen érdekesen alakulnak az események, és úgy tűnik, gödörbe kerülhetett a Ferencváros jó formája. Korábban szinte az összes meccsüket hozták, de rövid időn belül két váratlan vereségbe is belefutottak.

Ez egyértelműen arra vezethető vissza, hogy a Fradi a Konferencia-ligában is játszik, és ha egy-két fontos játékos nem lép pályára, az kihat a teljesítményre. Ez történt a Fehérvár ellen is, akik hazai pályán győzték le a Fradit. Soron kívül Végre elvonul az eső, vasárnap már több helyen is előbukkan a nap

A Ferencváros egyvalaminek örülhetett az este folyamán, mégpedig annak, hogy a Paks semmilyen módon nem tudta kihasználni a vereségüket, mert ők is kikaptak. A Debrecen tett ezzel szívességet a fővárosi csapatnak, míg Sztankovics a meccs után elárulta, nem szerette volna lecserélni Lisztest.

„Nem szerettem volna lecserélni Lisztest. Ő egy lenyűgöző játékos, egy az egy ellen az egyik legkiválóbb a magyar bajnokságban, ettől függetlenül ma nem azt kaptam tőle, amit elvártam.” – fogalmazott Sztankovics.

A Ferencváros edzője kiemelte, Liszter még mindig nagyon fiatal, így rengeteg fog fejlődni a jövőben. „Nagyon fiatal még. Amikor a pálya szélén beszéltünk, próbáltam elmagyarázni neki, mi az, amit elvárok tőle.” – idézte az edzőt a fradi.hu.