Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Kövesd élőben Szoboszlai vasárnapi angol bajnokiját a Liverpoollal

Hamarosan a Liverpool is pályára lép az angol bajnokságban, igyekezvén tartani a lépést a riválisokkal.

Fotó: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal már hozta a kötelezőt, ami egyúttal azt is jelentette, növelték az előnyüket a tabella élén. Ezzel nyomás alá helyezték a riválisokat, miközben a Newcastle is feljebb tudott kapaszkodni.

A Manchester United azonban lassan 10. hely környékén találja magát a vereségével. Egyre nagyobb esély nyílhat arra, hogy az Unitednek ismét új edző után kell néznie, mert Ten Hag irányítása alatt semmit nem fejlődik a csapat. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Manchester Citynél sokkal jobb a helyzet, Guardiola stabil pont, akárcsak a tulajdonosi kör és a masszív vezetés. Ez is hiányzik az Unitednél, akik Sir Alex Ferguson távozása után nem találják a helyüket.

A Liverpool viszont annál inkább, köszönhetően Szoboszlai Dominiknek is. A magyar válogatott csapatkapitánya minden bizonnyal ismét kezdőként kap helyet a Liverpool meccsén, ami ma délután kerül megrendezésre.

15 órakor (Match4) kezdődik a Liverpool-Fulham találkozó, ami papíron egy simább meccsnek ígérkezik. A vendégek csak a 14. helyen állnak, addig a Liverpool a dobogó harmadik fokát foglalja el, és ha hozza a meccsét, akár meg is előzhetik a Tottenham ellen készülő Cityt.