Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Nyert az Arsenal, növelték az előnyüket a Manchester City előtt

Arsenal megpróbál meglógnia riválisok elől, miközben hozták a kötelezőt a Wolverhampton ellen szombat délután.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az angol bajnokság is folytatódik, és az előző szezonhoz hasonlóan az Arsenal vezeti a kiírást. A londoniak előnye azonban nem olyan meggyőző, mint korábban, a szezon is nehezebben kezdődött számukra.

Az eredményeik így is erősek, mert még mindig csak egy vereség áll a nevük mellett. Eddig háromszor játszottak döntetlent, és 10 győzelemmel vezetik a tabellát, ami meggyőző, és nyomást helyeznek a riválisokra. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Szombaton a Wolverhampton volt a londoniak vendége, amiben nem volt sok köszönet, legalábbis az első 15 percben biztosan nem. Saka már a 6. percben eredményes volt, míg Odegaard a 13. percben köszönt be, addig a vendégek az utolsó percek előtt szépítettek.

A gála ugyan elmaradt, ez a 3 pont aranyat érhet a végén, de láttuk, mi történt az előző szezonban, amikor a Manchester City a végén beelőzte Arteta csapatát. 33 ponttal vezetik a tabellát, addig az egy meccsel kevesebbet játszott City 29 pontnál jár, eggyel többel, mint a Liverpool és az Aston Villa, akik az év nagy meglepetése eddig.

A Manchester City vasárnap lép pályára a Tottenham ellen, akik az elmúlt három mérkőzéseket elbukták, de okozhatnak még kellemetlen perceket a címvédő otthonában. A Liverpool pedig a Fulhamet fogadja holnap délután, ami könnyebb kihívásnak ígérkezik, mint a manchesterieknek a Spurs elleni mérkőzés.