Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Ilyen egy laza reggel Szoboszlaiéknál Liverpoolban (videó)

Meglehetősen lazák és jókedvűek ezek a reggelek Liverpoolban, amikor a csapattagok megérkeznek, majd közösen reggeliznek, beszélgetnek, játszanak.

Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A Liverpool egy tökéletesen működő gépezet, aminek már Szoboszlai Dominik is a része. A magyar válogatott csapatkapitánya azonban jelenleg sérülés miatt rehabilitációs munkát végez, és nem tudni, pontosan mikor térhet vissza. Nemrég Magyarországon járt emiatt, majd nem sokkal később visszatért a csapatához.

Sokan várják a klub bejelentését, vajon mikorra várható Dominik játéka, aki nélkül láthatóan nem olyan zökkenőmentes a középpálya. Hiányzik onnan a klasszis fiatal tehetség, akárcsak Salah a csatársorból, aki szintén azon dolgozik, hogy teljesen felépüljön. Hamarosan erre is sor kerülhet, és folytathatja a gólok szerzését. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Arra is sokan kíváncsiak, hogyan telik a reggel egy olyan topklubnál, mint a Liverpool. Az átlagemberekhez hasonlóan korán kelnek, majd a munkahelyük felé veszik az irányít, ahol átöltöznek a klub szerelésbe, és reggeliznek. A lehető legjobb ételeket kapják, közben beszélgetnek, játszanak, nem rögtön az edzésre koncentrálnak.

A felvételeken is látni, milyen jókedvű a csapat, még dartsra is van lehetőség a közösségi térben. Egy ekkora klubnál minden apró részletre figyelnek, hogy a játékosok mentálisan, lelkileg is rendben legyenek. Igazi álomélet az övék, amiért meg kell dolgozniuk, napi szinten, mert aki nem elég jó, azt előbb-utóbb eladják.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.