Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Így ünnepelték Szoboszlaiék a magyar szurkolókat Stuttgartban (videó)

Szoboszlai Dominik Varga Barnabás mezét viselte, miután a csapattársa súlyos balesetet szenvedett a skótok ellen.

...svg content...Fotó: A győztes gólt szerző Csoboth Kevint (k) köszöntik cspattársai a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik is drámai pillanatokat élt át, amikor látta, milyen állapotban van Varga Barnabás. Nem volt még része hasonlóban, és reméli, ez volt az utolsó, de azt nem érti, miért nem vitték be gyorsabban a pályára a hordágyat. A felvételeken is jól látszik, hogy Szoboszlai igyekszik saját maga felgyorsítani a folyamatot.

Varga akkor már súlyos sérülésekkel az arcán feküdt a pályán a skót kapu előtt. Kiderült ugyanis, hogy több csontja is eltört az arcában, és számára biztosan véget ért az Európa-bajnokság, már csak szurkolóként lehet jelent a csapattal. Hamarosan még több információt közölnek az aktuális állapotáról, ami eddig stabil volt. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A magyar szurkolók olyan hangosak voltak Csoboth Kevin góljánál, hogy azzal valószínűleg rekordot döntöttek. Szoboszlai Varga mezét viselte, ezzel is támogatván a csapattársát, akiért természetesen folyamatosan aggódtak, így az ünneplés nem lehetett felhőtlen. Mivel azonban tudták, hogy magánál van, reagál a kérdésekre és stabil az állapota, részben el tudták engedni magukat.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.