Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,44 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
462,13 Ft
Bitcoin
62,453 $

Egy újabb laza reggel Szoboszlaiéknál Liverpoolban, szól a zene, jó a kedv (videó)

Szoboszlai Dominik csapatánál általában jól indulnak a reggel, a többség jókedvű, amire meg is van az okuk, egyelőre nagyon jól állnak.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool SC játékosa (j) csapattársa, Mohamed Szalah (j2) gólját ünnepli a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, az E csoport első fordulójában játszott LASK Linz-Liverpool FC mérkőzésen Linzben 2023. szeptember 21-én. MTI/EPA/Szilágyi Anna
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Klopp a szezon végén biztosan távozik a Liverpooltól, de továbbra is adott az esély arra, hogy ezt négy újabb trófeával tegye meg, ugyanis vezetik a bajnokságot, döntő játszanak a Ligakupában, miközben az FA-kupában és az Európa-ligában is versenyben vannak. Soha ezelőtt egy edzőnek sem sikerült ezt megcsinálnia, így Klopp távozása igencsak „különleges” lenne ebből a szempontból.

A csapat jó hangulatban van, sorra készítik a humoros videókat, de többségében kemény munka zajlik a háttérben. Máskülönben nem tudnának ilyen eredményesek lenni, és a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk, aminek Szoboszlai Dominik is a része. Nemrég jó hírek láttak róla napvilágot, és nem elképzelhetetlen, hogy pályára lép a Ligakupa döntőjében a hétvégén. Soron kívül Változékony időnk lesz szerdán, néhol jégdara és hózápor is lehet

Jó látni azt, hogy Szoboszlai ennyire fontos láncszemmé érett a Liverpoolban, ami gyakorlatilag az első pillanattól kezdve így van. Egy pillanatra sem volt szüksége arra, hogy felvegye az angolok ritmusát, míg egyes világsztároknak ez hónapokba telik, ami megint csak Dominik neve mellett szól.

Egy nagyon laza, profi srácról beszélünk, akinél aligha veszi komolyabban a munkát a csapatnál. Kiemelkedik a mezőnyből, többek között ezzel is, és nagyon hamar jó kapcsolatot alakított ki a többiekkel. Minden adott ahhoz, hogy még jobb és jobb játékossá váljon, és hamarosan maga mögött hagyja ezt a sérülést.

A Liverpool stábja ismét készített egy lazább videót a csapat egyik reggeléről. Láthatjuk a játékosok megérkezését, és azt, hogyan fogadják egymást. Abszolúte családias a hangulat, majd a reggeli után szép lassan nekilendülnek az edzéseknek, de nyilván nem azonnal, ám ez a munkájuk, hozzászoktak már a rutinokhoz.