Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egy ideje nemzetközi sztár, aki a Liverpool alapembere, Jürgen Klopp egyik legfontosabb láncszeme. A csapat azonban nehéz időszakot él át, és az Európa-liga után az angol bajnokságban is kikaptak egy kisebb csapattól az Anfield Roadon.

Szoboszlaiék azonban nem adják fel, még mindig jó helyzetben vannak a bajnokságban, addig az Európa-ligában van egy visszavágó, ahol sok minden történhet csütörtök este. Hamarosan pedig megnézhetjük azt az interjút, amit a Spíler 1-nek adott a klasszis magyar játékos. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Baumstark Tibor nem csak a magyar válogatott csapatkapitányával beszélgetett, végig járta azokat a helyszíneket, amelyek a legszorosabban kötődnek a Liverpool FC-hez és az is kiderül, világklasszis focisták mit gondolnak a fiatal magyar tehetségről. De vasárnap is érdemes a Spíler-t választani a foci szerelmeseinek, hiszen jön a LaLiga csúcsrangadója, az El Clásico, helyszíni tudósítással – írja a TV2 Csoport a közleményében.

Szoboszlai sok érdekességről beszélt

A Manchester City-Chelsea FA-kupa elődöntőt követően a Spíler1-en szombat este 20:25-től érkezik a Szoboszlai Dominik – Az interjú. Az exkluzív filmnek fontos része a sztárjátékossal készített interjú, nem csupán a magyar válogatott csapatkapitányáról tudhatnak meg sokat a nézők, ha szombat este a Spíler1 programját választják. Baumstark Tibor végig járta azokat a helyszíneket, amelyek a legszorosabban kötődnek a Liverpool FC-hez. A világklasszis középpályás gondolatain és érzésein túl pedig betekintést nyerhetünk a labdarúgással mélységesen átitatott városnak, Liverpool-nak a mindennapjaiba is.

„Szoboszlai Dominik részletesen mesél arról, hogy mi történt a Liverpoolnál, miután minden idők egyik legeredményesebb futballedzője, Jürgen Klopp néhány hónappal ezelőtt meghökkentő időzítéssel bejelentette az évvégi távozását. Benézhettünk a kulisszák mögé, így megmutatjuk a topfutball egyik legmodernebb, leginkább felszerelt edzőközpontját, meglátogatjuk a legendás Anfield stadion történelemmel és legendákkal átitatott környékét, és a Spíler TV kameráin keresztül a focirajongók azt is láthatják, amit a világon nagyon kevesen, hogy hogyan fest a mérkőzés előtti percekben a Liverpool öltözője” – árulta el Baumstark Tibor. – „A Dominikkal készült interjún túl a Premier League történetének legjobb játékosai közül is megmutatjuk néhány egykori sztár véleményét az angol bajnokság kihívásairól, és persze Szoboszlai Dominik teljesítményéről” – tette hozzá.

Vasárnap a Spíler2 közvetítésében Szoboszlai Dominik és a Liverpool a Fulham otthonában lép pályára, majd közvetlenül utána a La Liga és az egyetemes futballvilág csúcsrangadója, az El Clásico kerül képernyőre. Ezúttal is különleges fel- és levezető műsorral készül a Spíler stábja a rangos küzdelemre.

Elismert szakértők, elvakult drukkerek és a futballszakma képviselői lesznek a La Liga műsorvezetőinek vendégei a több helyszínes, kiterjesztett valóságot is felvonultató stúdiókban, valamint helyszíni kollégánk is bejelentkezik a műsorba, így a spanyol futball rajongóinak vasárnap érdemes a Spíler közvetítésére kapcsolniuk!

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.