Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,177 $

Így rohantak be a pályára Szoboszlaiék a Ligakupa döntőjében (videó)

Felvételek, melyek nem igényelnek különösebb kommentárt, a futball varázsa minden érzelmet képes felülírni.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool kifejezetten rossz előjelekkel várhatta a Chelsea elleni döntőt a Ligakupában, miután kiderült, hogy Szoboszlai, Salah és Nunez sem léphet pályára. Nem sok csapat bírta volna el ezt a terhet, és Klopp csapata közel állt ahhoz, hogy elveszítse a döntőt, de Kelleher klasszis teljesítményt nyújtott a kapuban.

Egy percig sem unatkozhattunk, mindkét csapat mindent beleadott, és sorra alakították ki a helyzeteket. Ugyan összesen három gól született a döntőben, csak egyet adtak meg, Van Dijk második fejesét, és Sterling találatát szintén elvették. Drámaian alakult a vége, pedig azt gondolhattuk, büntetőkkel dől el minden. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Nem így lett, és a Liverpool csapatkapitánya joggal lehetett a meccs embere. Nagyon sokat köszönhet neki a csapat, de összességében mindenki jól játszott, és noha a Chelsea vesztesen jött ki ebből a párharcból, nem lehetett azt mondani, hogy gyengébbek lettek volna. Igaz, a nagy trióval talán minden sokkal hamarabb eldőlt volna.

Ezt már nem tudjuk meg, és nem is fontos, mert Szoboszlai Dominik már az első angliai évében kupagyőztes, és még van további három lehetősége arra, hogy nagyobb trófeákat gyűjtsön be a nyári szünetig, vagyis az Európa-bajnokságig. A lelátóról figyelte az eseményeket a magyar válogatott csapatkapitánya, és ő is kivette a részét az ünneplésből.

Örültünk, hogy láthattuk egy kicsit Domot, aki már most nagy kedvenc Liverpoolban. Arra is jó eséllyel pályázhat, hogy hivatalosan ő legyen a szurkolók kedvence ebben a szezonban, mert minden jól alakul, leszámítva ezt a sérülést. Hamarosan azonban ez is mögötte lesz, és folytathatja a menetelést a klubjával.