Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,088 $

Szoboszlai Dominik világklasszis gólja Montenegró ellen (videó)

A következő napokban rommá fogják játszani ezt a felvételt, hiszen Szoboszlai Dominik ismét varázsolt.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (j) és Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nem viccelt, két gólt is szerzett a magyar válogatott csapatkapitányaként Montenegró ellen. Semmit nem bízott a véletlenre, majd a nagy győzelem után együtt ünnepelt a szurkolókkal a Puskás Aréna lelátóján.

Egy kis pálinka is lecsúszott az érzelmes beszéde előtt, és büszkék vagyunk rá, mert hiába keres óriási összegeket, miközben már most az angol bajnokság egyik legjobbja, ugyanaz a szerény srác maradt, mint régen. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Nem szereti, ha sztárjátékosnak hívják, sokkal inkább a kemény munkában hisz. Sok más fiatal sztár gyakran látogatja az éjszakát, Szoboszlai azonban más neveltetést kapott, és szeretne minél többet kihozni magából.

Tudja jól, hogy ez több mint nagy lehetőség számára, amivel élnie kell, hogy később még magasabb szintre kerüljön. A válogatottban is bizonyítja ezt, és Marco Rossi ugyancsak kizárólag dicsérni tudja.

Élményszámba ment az első gólja, amit röviddel ezután még egy követett. Az M4 Sport már el is készítette az összefoglaló videót, melyet erre a linkre kattintva nézhettek meg, hamarosan pedig kisorsolják az Eb-csoportokat a következő évre.