Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Szijjártó Péter Karácsony Gergelyről: „Az embereknek fullra elegük van ebből”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter azt látja, hogy Karácsony Gergely szerint mindenki hibás, csak ő nem, hiába Budapest főpolgármestere.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Elég sokan vannak, akik szerint Karácsony Gergely az elmúlt évek alatt főpolgármesterként gyakorlatilag semmit nem csinált Budapesten, ami a csőd szélére került. Karácsony rendre a kormányt hibáztatja ezért, addig az emberek egy része őt tartja hibásnak, és elegük van a forgalmi káoszból, a piszokból, és így tovább.

Még Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője sem támogatja Karácsonyt, és azt mondta, többek között egy gyalogos hidat is építene, ami által visszaadná az autós forgalmat a Lánchídon. Karácsony a nyilatkozat hallatán nem kicsit pöccent be, amire Vitézy Dávid is reagált, aki szintén azon dolgozik, hogy valahogyan leváltsák az aktuális főpolgármestert. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Szentkirályi Alexandra csak fogja a fejét, hogy miket lát Budapesten, ami a szíve csücske, hiszen a fővárosban született, és ott éli az életét. Nem tervez elköltözni, viszont napi szinten szembesül azokkal a hiányosságokkal, amik nem teszik könnyebbé az életét. A lehető leghamarabb kirakná Gyurcsányt Ferenc embereit a Városházáról, élen Karácsony Gergellyel.

Orbán Viktor miniszterelnök is változásokat akar, és arra tippelne, hogy Karácsony már nem sokáig lesz főpolgármester. Rövidesen választások következnek, és az emberek arról is dönthetnek, hogy mi legyen Karácsony sorsa, maradjon-e még vagy távozzon. Ha távozik, az akár a politikai karrierjének végét is jelentheti.

Szijjártó Péter is Szentkirályi Alexandrát támogatja, és megjegyezte, az embereknek már „fullra” elegük van abból, ami Budapesten zajlik. „Ez, hogy csak a veszekedés megy, csak a kormány a hibás, a marslakók a hibásak, az ufók a hibásak, nem tudom, mindenki hibás, de az, hogy van egy megválasztott városvezető öt éve, aki elvileg közgyűlési többséggel bír a háta mögött, meg a polgármesterek többsége az ő brancsából van, és akkor nem történik semmi, de ő nem hibás. Hát akkor hogy?”