Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,96 Ft
Euró
396,30 Ft
Font
468,98 Ft
Bitcoin
65,361 $

Szentkirályi Szijjártó mellől üzent: „Elég volt az őrületből, váltsuk le Karácsonyt”

Szentkirályi Alexandra mindenképpen leváltaná Karácsony Gergelyt, akire szoros harc várhat a közelgő választásokon, hiába vezet a közvélemény-kutatások szerint.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Úgy tűnik, az idő nem feltétlen Karácsony Gergelynek dolgozik, mert Szentkirályi Alexandra egyre közelít rá a Fidesz jelöltjeként. Emiatt sem lenne túl sok értelme a visszalépésének Vitézy Dávid javára, akinek szintén lehetnek esélyei. Egyértelműen tagadták, hogy Szentkirályi visszalépne, szó sincs erről, folytatja a kampányát.

Sőt, Orbán Viktor miniszterelnök is teljes vállszélességgel támogatja Szentkirályit, és szinte biztos benne, hogy Karácsony Gergelynek „bukovári” van. Magyar Péter egyik jelöltet sem támogatja, Karácsonyt végképp nem, és megjegyezte, többek között egy gyalogos hidat is építene, majd visszaadná a forgalmat a Lánchídon. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ez abszolúte szentségtörés Karácsony számára, és mint az várható volt, erre fel is kapta a vizet, majd keményen üzent a Tisza Párt vezetőjének. Vitézy is beleszállt ebbe a vitába, kihasználván a Karácsony elleni támadásokat, amikből egyre több van, látván azt, hogy Budapest nem áll túl jól, többek között a köztisztaság terén sem.

Szentkirályi Alexandrát Szijjártó Péter magyar külügyminiszter is támogatja, személesen látogatta meg a Széll Kálmán téren, melynek kapcsán üzent is a főpolgármester-jelölt, aki igyekszik minél több embert meggyőzni.

„Szijjártó Péter külügyminiszterrel ma, a Széll Kálmán téren. Budapesten is döntünk arról, hogy háborút akarunk vagy békét. Karácsony Gergely tudjuk mit akar: szerinte már régen háborúban állunk Oroszországgal, párttársai pedig fegyvereket is szállítanának. Elég volt az őrületből! Váltsuk le Karácsonyt, szavazzunk a békére!” – írta a posztjában Szentkirályi.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.