Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Szentkirályi Alexandra: „Kifelé az összes Gyurcsány emberrel”

A Fidesz főpolgármester-jelöltje ismét határozottan üzent, ezúttal nemcsak Karácsony Gergely kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A háttérben javában zajlanak az események a közelgő EP-választások körül. Orbán Viktor is kampányol, aki legutóbb a Békemenet kapcsán üzent, nem sokkal azután, hogy meglátogatta a legidősebb támogatóját, aki most töltötte be a 100. életévét. Személyesen, az otthonában köszöntötte az idős urat, és nagyon örült ennek.

Szentkirályi Alexandra is folytatja a kampányát, és szó sincs arról, hogy a Fidesz visszaléptetné őt, hiába gondolja ezt a baloldal. Szentkirályi jelenleg a második helyen áll Karácsony mögött, és lehetséges, hogy szoros csata lesz közöttük, kiegészülve Vitézy Dáviddal, aki ugyancsak a főpolgármester leváltásán dolgozik. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A magyar kormányfő biztos Karácsony vereségében, miközben Szentkirályi újabb határozott üzenetet fogalmazott meg Gyurcsány és Karácsony kapcsán, akik szerinte egyértelműen összejátszanak Budapest tönkretételében. Ezt pedig nem akarja tovább engedni, emiatt is kér bizalmat a szavazóktól.

„Gyurcsány + Karácsony a Városházán = sportállások + üres kassza + zéró fejlesztés. Kifelé az összes Gyurcsány emberrel!” – fogalmazott a legújabb posztjában Szentkirályi a Facebook oldalán, ahol sokan támogatják és biztatják.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.