Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Orbán Viktor a Margitszigetre hívja az embereket a Békemenet miatt

A magyar miniszter is gőzerővel készül a választásokra, valamivel több mint egy hét van hátra az EP-választásokig, de előtte többek között Békemenetet is rendeznek.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke országjáró kampánykörútjának kisbéri állomásán 2024. május 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök a többi riválishoz hasonlóan járja az országot, és igyekszik meggyőzni az embereket az EP-választások előtt. Sorsdöntőek is lehetnek ezek a választások, sok minden múlik rajta, és egy igazi erőfelmérő is, függetlenül attól, hogy a 2026-os nagy választásokig rengeteg minden történhet.

A magyar kormányfő is várja a szombati Békemenetet, ami az eddigi legnagyobb lehet. Óriási tömeg várható, de hogy pontosan hányan lesznek, ezt nehéz megmondani, sok mindentől függ, többek között az időjárástól is. Ami biztos, Orbán Viktor ott lesz a Békemeneten, és külön meghívta az embereket az eseményre a Margitszigetre.

„Szombaton Békemenet. Gyülekező a Lánchíd pesti hídfőjénél és utána irány a Margitsziget! Álljunk ki a béke mellett!” – üzent Orbán Viktor miniszterelnök, aki szintén ott lesz a tömeggel, ami az eddigi legnagyobb lehet, de erre pontos választ csak azt követően kaphatunk, hogy megrendezik az eseményt.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.