Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

Szentkirályi Alexandra szerint Budapest a csőd szélén táncol, miközben 200 milliárd forinttal adták át a város kulcsait Karácsony Gergelynek.

Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Legutóbb Vitézy Dávid fogalmazott meg élesebb kritikákat Karácsony Gergely felé, aki továbbra is reális eséllyel pályázik arra, hogy Budapest főpolgármestere maradjon. Szentkirályi Alexandra megakadályozná ebben, és láthatóan már nagyon elege van Karácsonyból, akiről napi szinten posztol a közösségi médiában.

Most sem tett másképp, ezúttal arról a 200 milliárdról beszélt, amit a város kulcsainak átadásával tettek elérhetővé Karácsonyék számára. Ugyanis ekkora megtakarítással vághatott neki a városvezetésnek az új főpolgármester, majd szép lassan őt is súlyos kritikák érték, és nemcsak a közlekedési káosz miatt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Még Rodolfo is megirigyelné Karácsony speciális baloldali, gyurcsányista trükkjét: úgy eltüntette a város pénzét, hogy közben semmi nem épült.” – írta a legújabb posztjában Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán, ahol rendre sok reakciót vált ki az emberekből, és sokan támogatják a kampányát.

„200 milliárd megtakarítással adtuk át a város kulcsait, ebből mára semmi nem maradt és Karácsony elmondása szerint is csőd szélén táncol Budapest. 200 milliárd eltapsolva, és semmi teljesítményt nem tud felmutatni.” – pontosított a Fidesz jelöltje, aki többek között a villamos és a metróvonal kapcsán is hiányosságokra mutatott rá.

Szentkirályi azonnali változást akar Budapesten, kezdve Karácsony és embereinek leváltásával. „Egyetlen kilométer villamos vagy metróvonalat nem épített, 4 és fél év alatt sem sikerült klimatizálni a 3-as metrót. Leszereltek 3000 kukát, és 2 milliárdot vontak el a köztisztaságért felelős cégtől, és csökkentették a BKK járatainak számát. Változást Budapesten!”